toggle navigation

Aanpak leefproblemen

Ui

Probeer je voor te stellen, dat het probleem waaraan je wilt werken in het midden van de ui zit. Tijdens de behandeling halen we laagje voor laagje weg, zodat er tenslotte geen uienringen meer zijn die het probleem in stand houden. Ik help je om laag voor laag los te laten.

De basis voor mijn aanpak is de spiertest techniek voortkomend uit Touch For Health. Samen gaan we al vragen stellend aan het onderbewuste de reacties volgen die de spierspanning aangeeft. Is het antwoord een "JA" dan geeft de spier een sterke reactie bij een "NEE" is de spier zwakker. Op die manier sporen we blokkades en negatieve energieën op en die worden tijdens de behandeling direct verholpen.

Het verhelpen van de blokkades doen we met behulp van; bewegingen, visualisaties, voetzoolreflectie, het beïnvloeden van meridianen en chakra’s, Bach remedies en edelsteentherapie. Elk mens is uniek, elke behandeling maatwerk aansluitend op uw hulpvraag. Tijdens een intakegesprek wordt eerst gekeken naar uw wensen en verwachtingen en bespreken we wat ik u kan bieden hierin. Een behandeling duurt één tot anderhalf uur en afhankelijk van de grootte en diepte van het probleem kan het verstandig zijn na enkele weken hier nogmaals op door te gaan. We kijken dan in hoeverre de aangebrachte veranderingen zijn verankerd en of echt alle blokkades zijn opgelost. Tussen twee behandelingen door is het doen dagelijks doen van enkele ondersteunende oefeningen noodzakelijk om de veranderingen blijvend te verankeren.

Een prima aanvullende manier om de verbeteringen zelf dagelijks te versterken is het toepassen van de MIR-methode. Aan het eind van de eerste behandeling leg ik uit hoe je die zelf eenvoudig kunt toepassen om zo zelf verantwoordelijk te worden voor het versterken van je eigen energie.

Als de behandeling afgerond is, kun je ervoor kiezen om nog een verdiepingsslag toe te voegen aan het geheel doormiddel van de Spiritual Response Therapy (SRT). SRT is een techniek die in 1985 ontdekt werd door Robert Detzler. SRT is een therapievorm die je in contact brengt met je hogere zelf. Dit hogere zelf kun je beschouwen als je computer. Je kunt hierdoor blokkades opsporen en zuiveren. Zeg maar de virussen in je computerprogramma’s. Sommige blokkades zijn makkelijk op te sporen en te herkennen en kunnen we dan ook gelijk opruimen. Anderen nemen wat meer tijd en vergen een dieper onderzoek. Dit geeft ons inzicht waarom je dingen doet, of waarom dingen gebeuren in dit leven. Met dit inzicht krijg je begrip en vallen de stukjes in elkaar. Het oh ja…… fenomeen openbaart zich en vaak worden er dingen zichtbaar en handelbaar voor jou. SRT is een hele mooie en zachte methode om problemen op te lossen zonder dat je daarbij door je emotie heen moet. Je hoeft het dus niet opnieuw te beleven. Dit is heel fijn bij zware emoties zoals oorlogstrauma’s, ongelukken, mishandelingen of seksueel misbruik. Voor andere minder belastende emoties is het even goed heel fijn dat je het niet weer hoeft te beleven. Met SRT maken we je pad schoon, zodat je weer verder kunt met je leven.

Het is vaak niet nodig om zelf aanwezig te zijn bij de sessie. Met een pendel en de kaarten die dokter Detzler heeft ontwikkeld, zoek ik voor je uit waar de blokkades zitten en neutraliseer deze. Als je dit wilt, krijg je de hoofdpunten via de mail toegestuurd, maar de blokkades zijn dan al opgelost.

Op deze manier kan ik je helpen je leefproblemen op te lossen.