toggle navigation

Spiritual Response Therapy

Spiritual Response Therapy

We zijn spirituele wezens in een fysiek lichaam. We zijn nu hier op aarde, zodat we kunnen leren hoe we moeten omgaan met problemen die we alleen kunnen oplossen tijdens deze incarnatie. We moeten leren begrijpen dat we hier zijn, zodat onze ziel kan groeien en dat sommige van de lessen die we moeten leren niet gemakkelijk zullen zijn. De ziel verzamelt positieve en negatieve energieën vanaf het moment dat het gecreëerd werd. Deze energieën komen op ons pad tijdens elke incarnatie waarbij negatieve energieën in hoge mate invloed op ons leven kunnen hebben Deze blokkades gaan vaak ten koste van gezondheid en levenslust.

SRT is een techniek die deze blokkades uit vorige incarnaties kan opsporen. Het is in 1985 ontdekt door dr. Robert Detzler. SRT is een therapievorm die je in contact brengt met je hogere zelf. Dit hogere zelf kun je beschouwen als je computer. Je kunt hierdoor blokkades opsporen en zuiveren. Zeg maar de virussen in je computerprogramma's. Deze blokkades kunnen zowel uit dit leven als uit verleden levens zijn ontstaan.

Sommige blokkades zijn makkelijk op te sporen en te herkennen en kunnen we dan ook gelijk opruimen. Anderen nemen wat meer tijd en vergen een onderzoek, dit zgn. verleden leven onderzoek geeft ons inzicht waarom je dingen doet, of gebeuren in dit leven. Met dit inzicht krijg je begrip en vallen de stukjes in elkaar. Het ohja.. fenomeen openbaart zich en vaak worden er dingen zichtbaar en handelbaar voor jou. SRT is een hele mooie en zachte methode om problemen op te lossen zonder dat je daarbij door je emotie heen moet, je hoeft het dus niet opnieuw te beleven. Dit is heel fijn bij zware emoties zoals oorlogstrauma's, ongelukken, mishandelingen en of verkrachtingen. Voor andere minder belastende emoties is het even goed heel fijn dat je het niet weer hoeft te beleven. Met SRT maken we je pad schoon zodat je weer verder met je leven kunt.

Het is niet nodig om zelf aanwezig te zijn bij de sessie. Met een pendel en de kaarten die dokter Detzler heeft ontwikkeld, zoek ik voor je uit waar de blokkades zitten en neutraliseer deze. Als je dit wilt, krijg je de hoofdpunten via de mail toegestuurd, maar de blokkades zijn dan al opgelost.

Hoe werkt de Spiritueel Response Therapy

Wat we met SRT doen is op zoek gaan naar programma's, blokkades en verstoringen die ons hinderen. Deze programma's, verstoringen of blokkades kunnen ziektes veroorzaken en je het gevoel geven dat je niet lekker in je vel zit. Ook zijn er gebeurtenissen in je leven waardoor je van slag kunt raken, of telkens zich herhalende problemen of situaties die zich voordoen. De woorden "dat gebeurt mij nu altijd" hoor ik vaak in mijn praktijk. Dat alles kunnen we met SRT onderzoeken, waar komt het vandaan en wat kunnen we er aan doen.

Programma's

Als we op onderzoek uitgaan, kan het zomaar zijn dat we op bepaalde programma's stuiten. Deze programma's kunnen uit het huidige leven komen maar ook uit verleden levens. Voor mensen die niet in reïncarnatie geloven is het misschien makkelijk om te bedenken dat je bepaalde gedachtes of gewoontes mee krijgt uit over erving, dit kan wel tot 6 generaties terug zijn. Deze programma's kunnen je belemmeren je leven te leven zoals jij dat zou willen. Met SRT kunnen we een dergelijk programma dus opzoeken en zuiveren. In veel gevallen is het zo dat je dingen herkent en kunt plaatsen, dit kan een gebeurtenis zijn waaraan een negatieve gedachte of ervaring hangt. Deze negatieve energie is vast gaan zitten in je lichaam, en moet natuurlijk weg, opgeruimd worden. Je hebt er niets aan, dus weg ermee. Opgeruimd staat netjes en zo is het ook. Met SRT ruimen we gewoon rotzooi op. We maken je pad vrij zodat jij weer verder kunt met je leven. Elke SRT kaart heeft een bepaald onderwerp, zoals welk programma moet ik hebben en wanneer heeft dat plaats gevonden, wie waren daar bij of wat was de oorzaak. Elke kaart brengt je stapje voor stapje dichter bij de kern totdat je de oorzaak helder hebt en het kunt zuiveren.